12 miesięcy temu
Mała aktualizacja!
Dzięki czujności @Natrian ♥️ od dziś w ustawieniach profilu, w zakładce Prywatność, znajdziecie nową opcję: „Ukrywaj wszystkie zdjęcia za spoilerem”.
Po jej włączeniu wszystkie zdjęcia w postach będą automatycznie rozmazane i odsłonią się dopiero po kliknięciu.
Przypominamy też, że posty zawierające treści NSFW (Not Safe For Work – zdjęcia, które mogą być nieodpowiednie do oglądania w pracy, w miejscach publicznych czy przy innych osobach) należy obowiązkowo oznaczać hashtagiem foto.
Dzięki nowej funkcji nawet jeśli ktoś zapomni dodać odpowiedni hashtag, użytkownicy i tak będą mieli dodatkową ochronę przed przypadkowym zobaczeniem nieocenzurowanych treści, zanim zdążymy je zmoderować.
#abdlpl